Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Atenció associats 96 141 06 18

EL POLÍGON DE RAFELBUNYOL MILLORA LA SEUA SEGURITAT EN CAMBRES DE VIDEOVIGILANCIA
  • AEPIR
  • EL POLÍGON DE RAFELBUNYOL MILLORA LA SEUA SEGURITAT EN CAMBRES DE VIDEOVIGILANCIA
14.04.2020 13:33:00
by Aepir
(comments: 0)

EL POLÍGON DE RAFELBUNYOL MILLORA LA SEUA SEGURITAT EN CAMBRES DE VIDEOVIGILANCIA

Mos entrevistem en D. Alfredo Pacheco *Torralba,  Intendent de la Policia Local de *Rafelbunyol.

En l'àrea industrial de *Rafelbunyol funciona ya, a ple rendiment, el circuit tancat de cambres de *videovigilancia. Inversió costejada per l'Ajuntament de *Rafelbunyol despuix de l'aprovació de la subvenció del *IVACE de l'eixercici 2019.
*AEPIR venia reclamant de manera urgent la dotació de mesures de seguritat d'este tipo. Les 9 cambres de *videovigilancia es troben ubicades: 3 en *Camí Ceba, 3 en *Roll del Colomer, 1 en *Germanells, junt a les vies del tren, 1 en *Roll *Major i una atra en el carrer *Quadrat.
Com va posar de manifest, Alfredo Pacheco, Intendent de la Policia Local, en la presentació del dia 20 de Giner en les noves instalacions de la Policia Local síties en el carrer Sagunt, “Este alvanç tecnològic facilita en gran medida el treball de la Policia, permetent una millor vigilància de l'Àrea Empresarial de *Rafelbunyol, proporcionant un control i *visionado dels moviments dels vehículs en totes les entrades i eixides del Polígon”.
“Estes ferramentes de seguritat tenen com a objectiu principal controlar el tràfic dels vehículs en els accessos a l'Àrea Empresarial, la seguritat i situacions d'emergència com poden ser les inundacions”.
Alfredo Pacheco, Intendent de la Policia Local, advoca per una contínua millora en esta ferramenta que els permeta als agents rebre la senyal directament en els vehículs patrulla, aixina com l'ampliació de número de cambres en determinats creus especialment conflictius, com són el creuament de l'avinguda d'Espanya en el carrer Sagunt i la rotonda.
Durant l'any passat s'han realisat vàries campanyes: ¹Campanya de vehículs abandonats, retirant-se cinc vehículs, entre ells, 2 camions; ²Campanya control de sanitat dels establiments de restauració; ³Campanya de vigilància de les mesures de seguritat de les naus industrials, comprovació dels exteriors, zones de fàcil accés per a botar, falta d'allumenat i revisió de la via pública per a millorar la protecció front als robos.
El principal delicte que es dona en el Polígon és lo que comunament es denomina “robo al descuit”, és dir, substracció en l'interior del vehícul.
En 2019, s'ha realisat 849 servicis en l'àrea industrial, que suponen el 16% del total realisat en tot el municipi.
L'última actuació va ser un accident de circulació en fuga produït el 31 de Decembre, on un vehícul va colisionar contra el mur de les vies del tren i es va donar a la fuga. Gràcies a les cambres, que varen permetre captar les imàgens, es va poder realisar l'atestat localisant a l'amo del vehícul i paralisant el mateix.
Es va a realisar una nova campanya de control de velocitat en les grans vies del Polígon.
Esta inversió, i atres portades a terme en la subvenció del *IVACE, és frut del treball de colaboració de l'Ajuntament en l'Associació d'empreses del Polígon Industrial de *Rafelbunyol (*AEPIR), que ha priorisat l'atenció a les nostres demandes.

Go back

AEPIR

Som una associació d'empreses, que naix l'any 2007, fruit de l´inquietud i de l´il·lusió d'un grup d'empresaris, que es marquen com objectiu el continuar creixent a l'empar d'este nou projecte junt amb l´inestimable col·laboració del nostre ajuntament.

Dades de contacte:

C/ Massamagrell 20, despacho 15
46138 Rafelbuñol (Valencia)

Tel. 96 141 06 18

Fax  96 141 15 67

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport