Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Atenció associats 96 141 06 18

Nova licitació de Pla d'Arreplega de Residus en el Polígon i inversions pendents l'any 2019
  • AEPIR
  • Nova licitació de Pla d'Arreplega de Residus en el Polígon i inversions pendents l'any 2019
18.07.2019 09:58:00
by Aepir
(comments: 0)

Nova licitació de Pla d'Arreplega de Residus en el Polígon i inversions pendents l'any 2019

Dins del Pla d'Actuació de millora de servicis bàsics i infraestructures del Polígon de Rafelbunyol, dimecres passat 10 de Juny AEPIR es reunió en l'Ajuntament per a tractar sobre la neteja, nova licitació de Pla d'Arreplega de Residus en el Polígon i inversions pendents l'any 2019 de la subvenció de l'IVACE.

Estant presents en la reunió Sra. Antonia Romero, neteja viària i Edificis i Regidor de Mediambient, D. Fernando Ciges, Regidor d'Indústria i per part d'AEPIR, el seu President José Manuel González (REI) , Vicent Candel (Candel i Fills) i la Gerent, Elena Àlber.

Els compromisos adquirits han sigut els següents:
1.- Respecte a la neteja.
S'han contractat, a través del Pla d'Ocupació, dos persones que fins al 20 de Setembre es dedicaran exclusivament a la neteja dels carrers de tot el Polígon, incloent desbrossament de plantes, etc...
Respecte a la barredora, se'ls ha comunicat el descontentament general en este servici, així com la necessitat de passar almenys 3 vegades per setmana. I s'han compromés a prendre mesures per a garantir tant la millora com l'aument de dies del servici."


2.- Nova licitació d'arreplega de residus
A final d'enguany ix nova licitació del Servici d'arreplega de residus.
Des d'AEPIR estem realitzant visites a peu de carrer, i en un pla del Polígon confeccionat a este efecte, per a conéixer les necessitats de subministraments de contenidors d'aquelles empreses que no estiguen obligades, per volum y/o activitat, a tindre un servici especializat.

Durant el mes de Setembre, esperem tindre una reunió en l'empresa que està gestionant el plec de condicions per a exposar les necessitats que, actualment, té el nostre Polígon i les empreses ubicades.
És per això que vos solicitem, a totes les empreses, que ens remeteu un email a gerencia@aepir.org comunicant la vostra necessitat de comptar en un contenidor de residus orgànics, cartó y/o qualsevol altre en la vostra carrer.


3.- Inversions pendents de l'IVACE corresponents a la subvenció de l'exercici 2019
A falta de confirmació, queda pendent el circuit biosaludable i asfaltat.

Els últims dimecres de cada mes, es farà una reunió en l'Ajuntament de Rafelbunyol per a veure si s'han aconseguit dur a terme els compromisos adquirits i treballar sobre noves actuacions a realizar.


La pròxima reunió en l'Ajuntament serà el dimecres 25 de Setembre a les 18:30 hores."

Go back

AEPIR

Som una associació d'empreses, que naix l'any 2007, fruit de l´inquietud i de l´il·lusió d'un grup d'empresaris, que es marquen com objectiu el continuar creixent a l'empar d'este nou projecte junt amb l´inestimable col·laboració del nostre ajuntament.

Dades de contacte:

C/ Massamagrell 20, despacho 15
46138 Rafelbuñol (Valencia)

Tel. 96 141 06 18

Fax  96 141 15 67

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport