Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Atenció associats 96 141 06 18

Proximitat de les ajudes de l'IVACE per a inversió en el Polígon
  • AEPIR
  • Proximitat de les ajudes de l'IVACE per a inversió en el Polígon
20.02.2019 17:11:00
by Aepir
(comments: 0)

Proximitat de les ajudes de l'IVACE per a inversió en el Polígon.

Després de la comunicació d'AEPIR A l'Octubre de 2017 de la proximitat de les ajudes de l'IVACE per a inversió en el Polígon, AEPIR i l'Ajuntament de Rafelbunyol es van reunir per a prioritzar aquelles inversions que s'entenien necessàries. Destacant la seguretat, il·luminació, asfaltat i senyalització de vials.

Per a optar a les mateixes, es requeria un mínim de 30 punts, a valorar per l'IVACE la concessió dels mateixos en funció de les Memòries presentades.

Partíem amb una base de 23 punts (10 per antiguitat i 13 per ocupació del Polígon) LES ACTUACIONS FINALMENT APROVADES I REALITZADES HAN SIGUT:

1.- VIGILÀNCIA A TRAVÉS DE Càmares de Videovigilancia connectades a un punt de recepció de senyal ubicat en les dependències de la Policia Local de Rafelbunyol. Les mateixes es troben situades en el carrer Quadrat (1) , carrer Roll del Colomer (3) , Camí Ceba (3) , Carrer Germanells (1) , en l'entrada on es troba el Restaurant Casa Ángel (1). Sent el total de 9 CAMARES instal·lades.

Les Càmares es connectaran en 3 o 4 setmanes, quan es produïsca el trasllat definitiu de les dependències de la Policia Local de Rafelbunyol al Polígon, concretament en l'Edifici CEERSA II, carrer Sagunt.

S'adjunta pla on es troben situades. Apareixen indicades en color morat.

2.- Millora de l'enllumenat públic per mitjà de canvi d'il·luminació a leds. Havent escomés el canvi de les peretes en el carrer Camí Ceba i en la Carretera de Barcelona.

Qualsevol empresa que, en el seu accés del carrer, tinga una mala il·luminació y/o falte la instal·lació d'algun fanal, posa-vos en contacte AEPIR a través de l'email gerencia\@aepir.org per a la seua reparació i substitució immediata.

3.- ASFALTAT (30.000.-) . Repavimentació de part de les zones danyades. Concretament Carretera de Barcelona, carrer La Pau i carrer Alguixos.

A través de les ajudes per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS) se n'aniran asfaltant, anualment, la resta de carrers, després de la preceptiva reunió amb la Junta Directiva d'AEPIR. Enguany 2019 s'escometrà una altra actuació d'asfaltat.

Preguem a les empreses, associades i no associades, que a través de l'email gerencia\@aepir.org procedisquen a indicar aquells carrers que entenen necessiten asfaltat més urgentment.

4.- MINORACIÓ EFECTES D'INUNDACIONS (20.000.-) per mitjà de la instal·lació de nous i reparació dels embornals.

Respecte de la instal·lació de nous, s'han instal·lat en el carrer Carretera de Barcelona, cantó Senda dels Deu, i cantó carrer Alguixós.

5.- Millora de zones verdes i implantació de les mateixes i instal·lació de recorreguts biosaludables. Actuació a escometre en 2019.

Substitució de la vorera i la creació d'un recorregut biosaludable en la via que conforma el límit Nord del Polígon, el carrer Quadrat. La vorera es troba en molt mal estat, a causa de la implantació d'arbres de gran port les arrels de la qual han alçat el ferm existent.

Actualment, la vorera presenta dos nivells resultat de la col·locació d'un mur de protecció paral·lel a una séquia existent. Es pretén augmentar la secció útil de la vorera per mitjà de la igualació dels dos nivells en aquelles parts en què siga possible. La nova solució mantindrà el carril bici ja existent, la nova vorera per a la circulació de vianants i, en aquelles zones on l'àmbit d'actuació presenta una major amplària, es col·locaran zones verdes més àmplies i espais per a la col·locació d'aparells d'exercici.

Per a la concessió del màxim de punts de cada actuació proposada obligava a realitzar-la en la totalitat del Polígon, sent açò impossible.

Per això s'ha diversificat en diverses actuacions suposant 1 punt per cada una d'elles a sumar als 23 de partida.
Totes estes actuacions pressupostades no permetien el mínim dels 30 punts exigits y/o s'arribava molt just, corrent el risc que l'IVACE valorara per menys puntuació i no poder optar a la subvenció. És per això que l'Aj va optar per tindre en compte per a introduir-la en la Memòria actuacions que milloraren la mobilitat urbana: carril bici que s'atorgava el màxim de punts.

Totes estes actuacions han suposat la inversió en el Polígon de Rafelbunyol de 400.000 euros.

Després de la reunió de dijous passat, s'està valorant dur a terme una actuació compartida entre la Pobla de Farnals i Rafelbunyol per a desplaçar la rotonda de la carretera de Barcelona a uns dels carrers amb més amplària (actuació continguda en l'estudi de la Càtedra Divalterra) que millore la circulació i l'entrada i eixida dels camions.

Fora de la subvenció de l'IVACE s'ha realitzat una adequació de la xarxa d'aigua potable en el carrer Horteta, tram entre el carrer Pau i Germanells, carrer la Pau entre el carrer Horteta i carrer Camí a la Mar, amb un Prespuesto de 50.204,86 euros més, als 400.000 euros de l'IVACE.

Finalment, després de les queixes d'algunes empreses a causa de l'augment de colònies de gats guies de carrers que, en alguns cas, estan perjudicant els treballadors que es veuen atestats de picadures de puces, s'ha parlat amb l'Ajuntament de Rafelbunyol per a instal·lar, igual que s'ha fet en altres municipis inclòs a València, un PLA COLONIAL FELÍ que permeta un pla d'esterilització, vacunació, desparasitación i alimentació dels dits gats. Vigilant i controlant les colònies felines del seu municipi, supervisat pel Servici de Sanitat. Facilitant la convivència amb els ciutadans i la prevenció de problemes de salut pública.

Qualsevol empresa que tinga els dits problemes o colònies de gats prop de la seua empresa, per favor ho comunique a l'email gerencia\@aepir.org per a incloure la dita Colònia en el Pla Colonial Felí que començarà a estudiar-se el seu vialibidad.

Quede a la vostra disposició per a aclarir-vos qualssevol dubtes, rebeu una salutació ben cordial

Go back

AEPIR

Som una associació d'empreses, que naix l'any 2007, fruit de l´inquietud i de l´il·lusió d'un grup d'empresaris, que es marquen com objectiu el continuar creixent a l'empar d'este nou projecte junt amb l´inestimable col·laboració del nostre ajuntament.

Dades de contacte:

C/ Massamagrell 20, despacho 15
46138 Rafelbuñol (Valencia)

Tel. 96 141 06 18

Fax  96 141 15 67

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport