Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Atenció associats 96 141 06 18

Reunió de treball amb l'Ajuntament de Rafelbunyol
  • AEPIR
  • Reunió de treball amb l'Ajuntament de Rafelbunyol
20.05.2019 19:05:00
by Aepir
(comments: 0)

Reunió de treball amb l'Ajuntament de Rafelbunyol per a les noves inversions en el Polígon i millora dels servicis bàsics

L'Associació d'Empreses del Polígon Industrial de Rafelbunyol (AEPIR) i l'Ajuntament fixen els objectius de les pròximes reunions amb el Consistori per a la realització d'inversions en el Polígon de Rafelbunyol i la urgent i necessària millora dels servicis bàsics.

Seran les pròpies empreses ubicades en el Polígon els que, a través d'AEPIR, indiquen la prioritat dels carrers a asfaltar de forma progressiva. Asfaltat que es realitzarà amb les ajudes per a Inversions Financeres Sostenibles (IFS).

Després de resoldre's el problema del cablejat de la instal·lació definitiva de les cambres de videovigilancia en el Polígon, situades en el carrer Quadrat (1) , carrer Roll del Colomer (3) , Camí Ceba (3) , carrer Germanells (1) , entrada on es troba el Restaurant Casa Ángel (1) , començaran a estar actives el pròxim mes de Juny. Se n'aniran ampliant el nombre de cambres.

L'Associació crearà un pla d'arreplega de residus que presentarà a l'Ajuntament per a la nova licitació.

Compromís en la neteja del Polígon, compromís eficaç i visible.

Rafelbunyol és un dels municipis d'Espanya que rebrà una ajuda de 15.000 euros per a finançar la instal·lació de connexions “wifi” gratuïtes en espais públics, també en el Polígon. Programa “Wifi for Europe”.

Respecte al problema de les inundacions, s'ha fet un estudi per a redactar un Projecte amb La Pobla i Rafelbunyol amb l'objectiu que tota l'aigua que ve des del terme de Náquera intentar alleujar-ho abans de que arribe al municipi per mitjà d'una actuació en l'A7.

Go back

AEPIR

Som una associació d'empreses, que naix l'any 2007, fruit de l´inquietud i de l´il·lusió d'un grup d'empresaris, que es marquen com objectiu el continuar creixent a l'empar d'este nou projecte junt amb l´inestimable col·laboració del nostre ajuntament.

Dades de contacte:

C/ Massamagrell 20, despacho 15
46138 Rafelbuñol (Valencia)

Tel. 96 141 06 18

Fax  96 141 15 67

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport